Ga naar de inhoud

Opgenomen diensten

Laat liefde je ziel leiden.
Maak er een plaats van
waarin je je kunt terugtrekken,
een soort grot, een retraite
voor de diepste kern van je zijn.
Rumi

Soms is het fijn om op een moment dat het jou uitkomt, een registratie van een eredienst te beluisteren en/of te bekijken.  
Daarom hebben we deze pagina gereserveerd voor opnames van diensten. Sommigen zijn gemaakt door onszelf, andere hebben we met toestemming overgenomen of we verwijzen ernaar. Helemaal onderaan een verwijzing naar een radiostation!

Soefi-diensten

Een videoregistratie van  de toespraak van Ali Can Yurdakul tijdens de informele Zoom eredienst van 30 januari 2022 over het onderwerp “Vrede”. De bijbehorende teksten vind je hier

Een audioregistratie van  de toespraak van Martin van der Graaff tijdens de informele Zoom eredienst van 19 december 2021 over het onderwerp “Magische momenten”. De bijbehorende teksten vind je hier

Een videoregistratie van  de toespraak van Saadi Bitter tijdens de informele Zoom eredienst van 28 november 2021 over het onderwerp “Morgenglans”. De bijbehorende teksten zullen we nog toevoegen. 

Een videoregistratie van  de toespraak van Jamila Betten tijdens de informele Zoom eredienst van 30 mei 2021 over het onderwerp “Reizen op het innerlijke pad”. De bijbehorende teksten vind je hier

Een videoregistratie van  de toespraak van Ganesh van der Veer tijdens de informele Zoom eredienst van 28 maart 2021 over het onderwerp “hebben, worden, zijn”. De bijbehorende teksten vind je hier

Een videoregistratie van  de toespraak van Gert van der Zande tijdens de informele Zoom eredienst van 31 januari 2021 over het onderwerp “Energie om vanuit te leven”. De bijbehorende teksten vind je hier

Een videoregistratie van  de toespraak van Shakti van der Vliet -Hollmannova tijdens de informele Zoom eredienst van 29 november 2020 over het onderwerp “Jij, stilte, bent mijn kern”. De bijbehorende teksten vind je hier

Een videoregistratie van  de toespraak van Sikander van der Vliet tijdens de informele Zoom eredienst van 25 oktober 2020 over het onderwerp “Uitdaging en motivatie”. De bijbehorende teksten vind je hier.

Een audioweergave van  de toespraak van Annemieke Bouman tijdens de formele eredienst van 27 september 2020 over het onderwerp “Onvolmaakt volmaakt”. De bijbehorende teksten vind je hier.

Een videoweergave van de Zoom informele eredienst van 28 juni 2020 met de toespraak van Rama Lieftink over het onderwerp “En niemand is er die onder mij staat” 

Een audioweergave van de toespraak van Jamila Betten met als onderwerp ‘Vrijheid’ bij de Zoom eredienst van 31 mei 2020. 

Midden in de coronacrisis opgenomen op basis van een initiatief van de Soefi Beweging Nederland, is dit een mooi voorbeeld van een viering die qua lengte is aangepast aan het social media kijkgedrag van tegenwoordig. Sakya van Male spreekt over het onderwerp ‘Liefde in tijden van corona’.

Onze eerste aangepaste viering in de coronatijd, opgenomen thuis en geplaatst als YouTube filmpje. Sakya van Male spreekt over het onderwerp ‘Veranderen van perspectief’.

Media

Voor de liefhebbers van spirituele muziek: Sacred Music Radio. Op elk moment van de dag heb je de mogelijkheid om je te ontspannen met muziek die aansluit bij een meditatieve stemming of die je helpt om in die stemming te komen!