Ga naar de inhoud
Het wonderbaarlijke is,
dat de ziel reeds op tot op de zekere hoogte weet,
dat er iets is achter de sluier, de sluier van verwarring;
dat er iets is om naar de zoeken in de hoogste sferen van het leven;
dat er schoonheid is te zien; dat er Iemand is,
Die gekend wil worden, Die gekend kan worden.
Inayat Khan

Esoterische avonden (voor leden)

Naast de open avonden zijn er nog soefi-avonden, waaraan je op uitnodiging kunt deelnemen als je hebt aangegeven dat je je innerlijke reis samen met ons wilt voortzetten. Check het activiteitenoverzicht voor data en locatie.

Gatha-avonden: op woensdagen van 20.00 – 22.00 uur
De Gatha-avond is toegankelijk voor alle leden van onze gemeenschap. We verdiepen ons in de leringen van Inayat Khan. We reciteren of zingen soefi mantra’s. Ook ademoefeningen, stilte en meditatie hebben hun plek op deze avond. En er is ruimte om je ervaringen op het spirituele pad te delen.

Meditatie-avonden: op woensdagen van 20:00 – 22:00 uur
In het seizoen 2022/2023 organiseren wij twee meditatie-avonden voor de leden van onze gemeenschap om onze meditatiepraktijk samen te verdiepen.

Gita-avonden: op woensdagen van 20.00 – 22.00 uur
De Gita-avond is op uitnodiging toegankelijk voor de leden van ons centrum die gekozen hebben voor individuele begeleiding. Er vindt verdieping plaats vanuit de leringen van Inayat Khan. Verder is er aandacht voor ademoefeningen, het reciteren van mantra’s (wazifa’s) en andere methodes die de mind rustiger maken.

Zikr-avonden: op woensdagen van 20:00 – 22:00 uur
In het seizoen 2022/2023 organiseren wij twee zikr-avonden voor de leden van ons centrum die gekozen hebben voor persoonlijke begeleiding. Tijdens deze avonden zullen wij gedurende langere tijd een zikr met elkaar zingen.

Spiritual healing: laatste maandag en tweede donderdag van de maand
Bij spiritual healing gaat het om afstemming, gebed en meditatie. De avonden vinden plaats onder leiding van Jamila Betten.
Neem gerust contact met haar op voor meer informatie: 030-2511923